AIB

The Client

De Allied Irish Banks plc. (AIB) is een financiële dienstverleningsgroep die voornamelijk actief is in Ierland en het Verenigd Koninkrijk en die een breed scala aan financiële- en bankdiensten aanbiedt aan particulieren, zakelijk nationale en internationale klanten.

The Challenge

Een consistente aanpak bieden voor het beheer van projecten binnen AIB.
Als eerste volgden de deelnemers een intensieve 3-daagse projectmanagement trainingsprogramma. Dit leverde een gedetailleerd inzicht in de allerbeste voorbeelden van Projectmanagement, die alle door de PMI gespecificeerde gebieden bestrijken. Het programma is ontworpen om een goed begrip te creëren van termen, concepten en methodologieën voor projectbeheer en om bestaande AIB-werkwijzen te verbeteren en projecten meer voorspelbaar en consistent te maken.

Daarna namen de deelnemers deel aan een tweedaagse examen voorbereidingssessie gekoppeld aan online proefexamens voor medewerkers die door konden naar certificatieniveau.

Ten slotte hadden de deelnemers toegang tot een online examensimulator, waardoor ze de mogelijkheid kregen om een voorbeeld van een PMP®-examen af te leggen, zodat ze beter voorbereid en klaar waren om te slagen op de examendag. Onze examensimulator stelt kandidaten in staat om onder testomstandigheden te oefenen. Het leert ze hoe ze hun tijd effectief kunnen beheren. Na afloop van het vier uur durende examen werd elke vraag beoordeeld. Voor alle vragen die niet juist werden beantwoord, werd een verklaring gegeven waarin werd aangegeven waarom het gekozen antwoord onjuist was.

The Solution

  • Een gestructureerd leertraject, opgedeeld in 3 stappen.
  • 100 oefenvragen en mini-examensimulaties.
  • Uitgebreide feedback met gedetailleerde uitleg en argumenten van experts over zowel de correcte als de foute antwoorden.
  • Interactieve leeractiviteiten die een effectieve leerstrategie bevorderen.
  • Uitgebreide dekking van het onderwerp voor optimale voorbereiding op de CAPM® / PMP®-amens

The Result

Binnen de door Aspira geleverde projectmanagementtraining werden de AIB-medewerkers begeleid bij de praktische toepassing van de projectmanagementtools op projecten waaraan ze werkten. Dit werk werd beoordeeld door het Aspira-team waarbij zij uitgebreid advies en begeleiding aangeboden kregen.

De Project Management Professional (PMP) en Certified Associate in Project Management (CAPM) zijn geregistreerde merken van het Project Management Institute, Inc.