Project Consulting Diensten

Als u een technologie-gedreven transformatie moet uitvoeren of een onafhankelijke beoordeling van uw project wilt, kan Aspira met ons eigen team van in de EU gevestigde experts ondersteunen. Wij leveren met een Managed Service of een Bespoke-model, op uw kantoor of vanuit het onze – wat u het beste uitkomt.

ASPIRA CONSULTING DIENSTEN

Deze betrokkenheid is gericht op het uitbouwen van de volledige breedte van de projectomvang, een project RAID-log en schattingen van het project op hoog niveau.

en de experts van onderwerpskwesties Uit de workshop volgen een projectschema, gedetailleerde projectresourcevereisten, risico- en probleemregisters en een Key Milestone-tracker.

Onze Project Auditors zijn gecertificeerde projectmanagers met uitgebreide ervaring in projectmanagement, van het afstemmen en implementeren van projectmanagementmethodieken tot de audit en het beheer van deze processen binnen organisaties.

Veelvoorkomende aandachtsgebieden zijn kwesties als bereik, beschikbaarheid van middelen en/of bekwaamheid, rollen en verantwoordelijkheden en monitoring en controle van projecten.

en het aanwakkeren van oude PMO’s. Onze consultants zijn projectmanagers met uitgebreide ervaring in projectmanagement en het opzetten en uitvoeren van PMO’s.

het opbouwen van de capaciteit en volwassenheid van projectbeheer in de organisatie. Aspira is ervaren in het beoordelen van de effectiviteit en efficiëntie van het huidige projectmanagementkader, de methodologie, vaardigheden en capaciteiten van een organisatie. De output van de beoordeling stelt een baseline in waarop een organisatie kan verbeteren om hun projectmanagementcapaciteit op het vereiste niveau te brengen.

Een beoordeling van beide risicobeheerprocessen en -praktijken is gebaseerd op standaardmethoden, met de nadruk op risico-identificatie, analyse, planning van risico-respons en het niveau van monitoring en controle dat op dit cruciale gebied wordt toegepast.

ONS CONSULTANCY TEAM

Emma Daly

Head of
Consulting

Connect on LinkedIn

John McBride

PM
Consultant

Connect on LinkedIn

Damien Kearns

Director of Consulting – Southern Europe

Connect on LinkedIn

Thomas McGrath B&W

Thomas McGrath

Director of Consulting – Northern Europe

Connect on LinkedIn

Gillian Whelan

PM Trainer &
Consultant

Connect on LinkedIn

6

Anita Fitzgerald

PMO
Specialist

Connect on LinkedIn

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Vul hieronder uw vereisten in en een lid van ons team neemt contact met u op met potentiële kandidaten.

REFERENTIEVERHAAL

DePuy Synthes Logo

“Bij het ontwikkelen van een wereldwijde PMO-capaciteit, is Aspira bij elke stap aanwezig geweest. Van een eerste capaciteitsbeoordeling, tot het bouwen van een wereldwijd bestuursproces en het leveren van projectmanagementtalent, Aspira heeft bewezen actieve en flexibele partners te zijn in het helpen bouwen van een PMO-organisatie van wereldklasse “.

ONZE CONSULTANCY KLANTEN

Het PMI-logo is een geregistreerd handelsmerk van het Project Management Institute, Inc.