De kern van wat we doen, is deskundig projectbeheer. Onze services zijn ontworpen om u te helpen het succes van het project te garanderen. We werken op hoog niveau om aan uw specifieke eisen te voldoen, van projectbegeleiding tot volledig uitbesteed projectbeheer.

Naast internationaal erkende Project & Agile-methodieken, gebruiken we ook ons ​​eigen Aspira Project Excellence (APEX) project afleveringskader. APEX is een best-of-breed-oplossing op basis van meerdere industrie-standaarden die excellentie bevorderen en uw bestaande team in staat stellen 30% meer projecten te realiseren.

BEHENDIG

Als Software Development-bedrijf zijn wij expert in het definiëren en toepassen van Agile-methodieken. Onze Agile projectmanagementaanpak sluit perfect aan op de behoeften van onze klanten in een iteratieve aanpak die teams helpt om sneller waarde te leveren. Bij Aspira leveren we deskundige Agile-services voor onze klanten.

Programma / Project Management

Wanneer u een sleutelproject voor uw organisatie moet uitvoeren, zal effectief programma- en projectbeheer een centraal onderdeel van het succes zijn. Enkele van de uitdagingen waar bedrijven vandaag voor staan, zijn het samen afhandelen van meerdere projecten of het leveren van een project op een niet-kernvaardighedengebied. We bieden deskundige programma- en projectmanagers die ervaring hebben met specifieke projectgebieden (zoals ERP-implementatie) om succesvol te presteren. We bieden ook projectmanagers om bestaande teams te versterken en werklasten over te nemen zodat u zich op andere taken kunt focussen.

Project bestuur

Een project op schema houden om te voldoen aan de vereisten van belanghebbenden kan een uitdaging zijn, maar een effectief Project Governance Framework zal helpen om het succes van projecten te waarborgen. Hoe u Project Governance toepast, moet overeenkomen met uw specifieke projectvereisten en tegelijkertijd gestructureerd en transparant zijn om een ​​gemeenschappelijk raamwerk voor al uw projecten mogelijk te maken. Aspira helpt bedrijven bij het waarborgen van goede werkkaders. Onze methodiek helpt u bij het definiëren van rollen en verantwoordelijkheden, niveaus van autoriteit, communicatieplannen, rapportage- en vergaderstructuren. Dit zorgt ervoor dat alle belanghebbenden op alle niveaus op de hoogte zijn, op de hoogte blijven en de nodige informatie krijgen om belangrijke beslissingen te kunnen nemen.

Bedrijfsanalyse

Wanneer u wijzigingen doorvoert die van invloed zijn op bedrijfsprocessen, moet u ervoor zorgen dat u alle proceselementen identificeert die worden beïnvloed. Het afstemmen van uw wijzigingen op bedrijfsvereisten zal een belangrijke succesfactor zijn voor uw project. Als geaccrediteerd lid van het International Institute of Business Analysis (IIBA) biedt Aspira deskundige bedrijfsanalysediensten waarmee bedrijfsbehoeften worden geïdentificeerd en oplossingen voor bedrijfsproblemen worden vastgesteld.