Technologie evolueert snel. Ze verstoort organisaties en de manier waarop ze al tientallen jaren werken. In combinatie met andere organisatorische uitdagingen die we dagelijks tegenkomen, wordt het steeds moeilijker om uw organisatie aan te zetten tot verandering om aan deze behoeften en uitdagingen te voldoen wanneer deze zich voordoen. Een manier waarop we ons kunnen voorbereiden op verandering en ons team kunnen voorzien van de vaardigheden die ze nodig hebben om te gedijen en zich aan te passen, zijn agile trainingen.

Een Agile-team kan sneller evolueren en reageren, wat betekent dat uitdagingen gemakkelijker kunnen worden overwonnen en projecten met succes doorlopend worden voltooid. Hoofd van de training Norma Lynch deelt haar top drie tips om agile werkteams te creëren:

1. Focus op resultaten

Door de nadruk te leggen op de uitkomst en niet op het proces, wordt uw team slimmer in plaats van zich te houden aan processen die voor het project misschien niet werken omwille van de procedure. Het stelt uw team ook in staat om hun eigen beslissingen te nemen en efficiënter te werken om hun doelstellingen te bereiken.

2. Feedback

Het verzamelen en beheren van feedback gedurende een project zorgt ervoor dat er een constante stroom van communicatie is. Dit helpt uw ​​team om problemen in een vroeg stadium te identificeren, zodat uw teams kunnen reageren en paden kunnen veranderen indien nodig, waardoor de tijd die wordt besteed verkort en teamoptimalisatie verbeterd wordt.

3. Training

Als uw team de basiskennis mist die ze nodig hebben om in een agile omgeving te werken, zal dit problemen voor projecten veroorzaken. Het is absoluut noodzakelijk dat teamleden kennis hebben van het raamwerk en dat er voortdurend wordt getraind om teams in staat te stellen hun verschillende vaardigheden te ontwikkelen, met name bij teamleiders, senior- en managementfuncties.

Bij Aspira werken we aan op maat gemaakte trainingspakketten om aan al uw trainingsvereisten te voldoen. Van eenmalige groepstrainingen tot doorlopende coaching-opties, we behandelen een verscheidenheid aan onderwerpen, van algemene introductie van projectmanagement tot cursussen voor geavanceerde examenvoorbereiding. Wij werken met fabrikanten, farmaceutische bedrijven, telecombedrijven, transportbedrijven, service- en technologiebedrijven om PM, bedrijfsanalyse, Scrum Master, Lean Six Sigma-training en meer te leveren.

Neem contact op met Norma om te zien hoe wij aan uw trainingsvereisten voor 2019 kunnen voldoen: norma.lynch@aspira.ie

We bieden training, zowel in Ierland als op locatie internationaal, indien nodig.

Share