SAMENWERKEN MET ASPIRA

Aspira werkt met goed opgeleide professionals met als doel goede, kwalitatieve resultaten aan onze klanten te leveren. We hebben een breed aanbod aan contracten beschikbaar. Heb jij de talenten die wij nodig hebben? Neem dan vandaag nog contact op!

Aspira biedt regelmatig ook vast dienstverband aan, aan de professionals die aan onze hoge standaarden voldoen. Wil je dus werken voor Aspira, bekijk dan de vacatures hieronder.

Ben je op zoek naar een dienstverband? Bekijk dan de mogelijkheden hieronder en neem vandaag nog contact op!

WERKEN BIJ ASPIRA:

Aspira biedt momenteel verschillende functies aan. Hieronder vind je per categorie de functies die nu beschikbaar zijn. Kies daarbij s.v.p. de categorie die het meest bij jouw interesses passen en stuur ons jouw sollicitatie met daarbij jouw C.V. ingesloten.

Waarom sluit je je bij Aspira aan?

Kies je voor Aspira, dan kies je voor werken bij de beste bedrijven, in de publieke en private sector. Daarnaast bieden wij goede secundaire voorwaarden, zoals prestatiebonussen en pensioenvoorwaarden.

Aan ervaren professionals bieden wij regelmatig de mogelijkheden om anderen te managen of als mentor op te treden voor anderen. Aan ons junior personeel geven wij uitgebreide trainingen van hoge kwaliteit, om als doel hen verder te ontwikkelen naar een senior rol.

Maak kennis met ons HR & Resourcing team:

Russell Moore B&W Image

Russell Moore

Resourcing Manager

Connect on LinkedIn

Bruna Clemens

Client Services Manager

Connect on LinkedIn

Noreen Quinn

HR Business Partner

Connect on LinkedIn

Emma Hayes

HR Manager

Connect on LinkedIn

Magdalena Szotek

HR Project Manager

Connect on LinkedIn

Een aantal van de bedrijven waar ons team al mee gewerkt heeft:

OP ZOEK NAAR EEN OPDRACHT?

 

Vul uw vereisten in en iemand van ons team zal contact met u opnemen met informatie over carrière mogelijkheden.

Share